Alumnitietokanta

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on ylläpitänyt Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ja sen edeltäjän Helsingin kauppakorkeakoulun alumnien alumni- ja matrikkelitietokantaa. Aalto Finance Alumni (AFA) ry:n kanssa on sovittu, että alumniyhdistys vastaa jatkossa matrikkelitoiminnoista ja että yliopisto luovuttaa yhdistykselle matrikkelitietokannan ja siihen liittyvät oikeudet. Aallon yleistä alumnitoimintaa varten tarvittavat tiedot jäävät edelleen myös yliopistolle. 

Jos hyväksyt em. henkilötietojen siirtämisen Aalto Finance Alumni (AFA) ry:lle, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos et halua, että yhdistys käyttää tietoja matrikkelitoimintaan ja muuhun alumnitoimintaan, ilmoita tästä osoitteeseen aalto@financealumni.fi

 EU:n uusi tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018. Tähän saakka henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Henkilötietolain säännöksiä ja Aalto-yliopiston rekisteriselosteen mukaisesti. 26.5,.2018 lukien Aalto Finance Alumni (AFA) ry vastaa henkilötietojen käsittelystä uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti:

Linkki: Tietosuojailmoitus